Rijnpost maart 2015

RENSWOUDE
Het is de organisatie weer gelukt om een keur aan standhouders binnen te halen voor de 26e Voorjaarsbeurs in Renswoude. Sporthal De Hokhorst wordt drie dagen lang omgetoverd tot een gezellige beurs met een grote diversiteit aan standhouders.

“We beginnen donderdag 19 maart om 18.30 uur en als speciale activiteit hebben we een zanger en zal Vallei Radio uit Scherpenzeel de avond met muziek opvrolijken”, vertelt Jan Rijnders van het gelijknamige autobedrijf. “We hebben dit jaar weer diverse nieuwe standhouders met een verscheidenheid aan diensten en artikelen. Nieuw zijn bijvoorbeeld De Bezige Bijtjes, Diva Foto, de gemeente met een stand over Woonbewust zijn en HG Bouwtechniek uit Renswoude, Sport- en Dierenshop uit Woudenberg, Massage Praktijk Wish-U-Well uit Veenendaal, IT Midden Nederland en Pannenkoekenhuis Bergzicht.” In dezelfde periode wordt er elk jaar een dartswedstrijd gehouden in het sportcafé van De Lokhorst.

Dit jaar is de finale in de Voorjaarsbeurs op vrijdag 21.30 uur. Eurosportverslaggever Ed van de Veer doet verslag. Johann Heij van R.C.R. Audio: “Zaterdag hebben we diverse attracties voor de kinderen. Er komt een kinderboerderij, een stormbaan van 25 meter, een luchtkussen, een oliebollenkraam en poffertjes. Kapsalon Hairdreamz uit Renswoude gaat knippen voor een goed doel. Zoals altijd is de toegang gratis.” Martine van Voorthuizen van Caravancentrum Van Voorthuizen zit ook in de commissie die de voorjaarsbeurt organiseert: “We beginnen in oktober al met de eerste vergadering. We hebben een draaiboek waar we uit kunnen putten.

Dit jaar is de beurs weer vroeg, twee we-ken voor Pasen. Samen met de Ondernemersvereniging schrijven we de standhouders aan, de ‘eigen’ ondernemers krijgen voorrang, daarna mogen er standhouders uit de regio inschrijven voor een plekje.” Bij iedere besteding van vijf euro op de beurs ontvangt men een lot die meedingt naar een compleet verzorgde stedentrip naar Parijs ter waarde van vijfhonderd euro. Andere prijzen: een jaarabonnement Ouwehands Dierenpark en theaterbonnen voor twee personen. Ook zijn er elke dag extra verlotingen. Info: www.voorjaarsbeursrenswoude.nl Open: donderdag 19 maart 18.30 tot 22.00 u. vrijdag 20 maart 18.30 tot 22.00 u. en zaterdag 21 maart 10.00 tot 17.00 u.
.
Volgende beurs is over:
Voorjaarsbeurs Renswoude
Dé consumentenbeurs in de regio